Vražedná vášeň přehled
Markéta Harasimová
Hlavní hrdinové a současně čerství milenci Liliana a Artur pracují pro úspěšnou farmaceutickou laboratoř, která vyvinula převratný lék proti rakovině. O ten však má zájem neznámá skupina zločinců, která neváhá jít doslova přes mrtvoly. Nejdříve je unesen a brutálně zavražděn významný vědecký pracovník a brzy se ve smrtelném nebezpečí ocitají i oba partneři. Policie slepě tápe a zákeřní vrahové jsou stále o krok napřed...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná vášeň. Přihlašte se a napište ho.
Červená knihovna s množstvím klišé a stereotypů. Ale jak je vidět, své čtenáře si tento druh literatury najde i v dnešní době. Postavy se mnohokrát chovají nelogicky a erotika je popsaná tak, že působí velmi lacině, a vyvolává spíše úsměv.
Moje lůno zůstalo suché a prázdné.
Už vidím, jak na JIP dají oběti násilné činnosti taštičku s mejkapem a hydratačním krémem...
Tak tímto s autorkou končím, třetí kniha a je to horší a horší.
Stupidní rozhovory, klišé v každé větě,
erotika jak přes kopírák, krásné ženy s krásnou postavou a krásný muž se svalnatou postavou a týčícím mužstvím, si vjíždějí do vlasů a nacházejí vlhké místečko.
Totálně neschopná policie s dotazem, " jak je?" - když najdou oběť´ připoutanou k židli, a nebojte, můj brácha taky dostal do držky, ale za týden už vypadal k světu, bez prstu se dá žít i bez ucha, trochu trauma, ale hlavněže člověk žije, no ne?
Zde zapomněli na osvětu, takže chyběl dotaz na kondom a skončilo to miminkem.
Fakt, je to děs, nekecám. Mé oblíbené pokleslé Plynové lucerny jsou proti tomu literární skvost.
Kniha Vražedná vášeň v seznamech
2014 | Sametová kůže |
2017 | Poháry touhy |
2015 | Vražedná vášeň |
2018 | Vůně noci |
2016 | Mrazivé hry |
Kniha se mi líbila, až na ty podrobné detailnosti vraždy a únosů, ale ten konec byl krásný tak to má být:)))