Všechno je jednou poprvé přehled
Iva Lecká
Iva Lecká nejraději nic nedělá, aby nepřivolala katastrofu, v jejím podání leckatastrofu. Pořád se jí však něco děje a dobrodružství ji nikdy nemine, ať už s rodinou cestuje k moři, vyrazí na výlet do přírody, nebo se pustí do rekonstrukce chalupy. A jak se jí povedlo, že se ze všech těch pohrom ještě nezbláznila? Má smysl pro humor, který ji v absurdních situacích drží nad vodou. Každopádně všechno, co se jí přihodilo poprvé, stálo za to! Obálku nového vydání ilustrovala Bibi Hykl, sestra Ivy Lecké.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno je jednou poprvé. Přihlašte se a napište ho.
Musím říct, že tuto knihu jsem četla jen kvůli čtenářské výzvě a i přesto, že má pouze 135 stran, jsem ji skoro nemohla dočíst. Pořád jsem ji odkládala. Nebyl to můj šálek čaje.
Úsměvné vyprávění ze života.V některých pasážích jsem si i zavzpomínala.Příjemné čtení na dovolenou.
Kniha Všechno je jednou poprvé v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
2011 | Deník šílené matky aneb Ženská vydrží jako kůň |
2018 | Koktejl štěstí |
2012 | Všechno je jednou poprvé |
2013 | Dámská jízda s Milanem |
2024 | Deník odhodlané matky aneb Trable s puberťákem |
Iva je má oblíbená moderátorka rádia, denně jí poslouchám a když jsem zjistila, že je i spisovatelka, přála jsem si její knihy k vánocům. Knížka má 7 cyklů povídek. Jak už to většinou bývá, některé jsou slabší, čekala jsem více dějově úsměvné. Trochu mi obsahově připomíná okopírovaný styl Haliny Pawlowské. Nejvíce mě pobavila pasáž Chalupářské hry.