Všichni milovali naději přehled

Všichni milovali naději
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542399/bmid_vsichni-milovali-nadeji.jpg 3 3 3

Během svého pobytu v nemocnici jsem se beznadějně zamilovala do chlapce s okouzlujícím úsměvem a rošťáckou povahou. Stal se mou kotvou, mým světlem v temnotě, tím jediným, co mi na tomhle bezútěšném místě vnášelo do života radost. O to víc mě zlomilo, když přede mnou spáchal sebevraždu. Od té chvíle jsem se zařekla, že už nikoho milovat nebudu. Až na tři výjimky: mé přátelé Sony, Nea a Coeura. Mou partu rebelů na smrtelné posteli, jejichž oblíbenou zábavou je terorizovat personál nemocnice a kazit náladu sestřičkám. Než nás smrt definitivně povolá k sobě, máme ještě jeden velký plán. Grandiózní útěk, který nám na chvíli pomůže zapomenout na realitu. Ale pak do dveří vstoupí nováček – dívka s rozpustilým a tajuplným úsměvem – a já jí okamžitě propadnu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

I Fell in Love with Hope, 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni milovali naději. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

maria3444
25.12.2023 2 z 5

I fell in love with hope

Myslíme si, že máme obmedzené množstvo emócií, ktoré môžeme prejaviť. Knihy nám však neustále dokazujú, že tomu tak nie je a vyvolávajú v nás ďalšie a ďalšie.
Anotácia, recenzie ale aj samotná prvá kapitola naznačovali, že to bude silná, emotívna kniha, ktorá nezanechá suché oči.
Bojovala som s ňou, nevedela som sa do nej dostať a vlastne sa mi nevrátila väčšina mojich očakávaní, s ktorými som ju začínala čítať.
Zlá kniha to nie je. Podarilo sa jej, chytiť ma za srdce a časť z neho si uschovať, no rozhdone to nenaplnilo moje očakávania.
S postavami som sa nedokázala zžiť, Hikari mi zo všetkých najviac prekážala a aj keď je štýl písania autorky zaujímavý mnohokrát krásne poetický a Hamlet od Shakespearea tam má tiež svoje miesto, pre mňa je táto kniha priemerná.
Ako sa páčila vám?

Knihu som dostala v rámci spolupráce s @megaknihycz , u ktorých som s objednanými knihami vždy spokojná.


Související novinky (1)

Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)

06.10.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všichni milovali naději v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených3x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech1x