Vstupenka do ráje přehled
Lenka Lanczová
![Vstupenka do ráje Vstupenka do ráje](https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95161/vstupenka-do-raje-95161.jpg?v=1321023488)
Sympatická Laura, hlavní hrdinka nového románu, má na krku takřka čtyřicítku, manžela, dvě dcery, práci, která ji vysiluje, ale docela baví, a rodinu, která ji baví a občas taky pěkně vysiluje. Laura by mohla být spokojená a šťastná. A taky je. Skoro. Až na ten stereotyp. Všechno je pořád dokola, do práce, z práce, uvařit, vyprat, vyžehlit, zkontrolovat úkoly... Navíc „víkendové“ manželství s Tomášem, řidičem kamionu, za ty roky také trošku zevšednělo, horká vášnivá zamilovanost kamsi vyprchala a ve vztahu, vlastně docela stabilním a pěkném, Lauře něco chybí. A pak se objeví o deset let mladší Marek a rázem je všechno jinak. Život i sex je tak krásný, když si ho člověk umí správně užít!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vstupenka do ráje. Přihlašte se a napište ho.
![4xbabča 4xbabča](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/129155/m_4xbabca-4H9.jpg?v=1590772402)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Kniha se sice docela dobře četla, ale příběh samotný se mi tolik nelíbil, už jsem od autorky četla lepší knihy.
![Amneris Amneris](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/217731/m_amneris-7I6.jpg?v=1668582815)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Oproti příběhům náctiletých hlavních hodinek se v této knize setkáváme s dospělou ženou. Laura je manželka a matka dvou dcer, v životě jí dost věcí štve a tak se rozhodne jednat. Jestli to bylo dobré rozhodnutí, se čtenář dozví, když si knihu přečte. Za mě je to průměrná kniha, někdy jsem Lauřino chování a jednání fakt nechápala. Mám pocit, že Lence Lanczové jde psaní příběhů spíše mladších hrdinek :-)
Kniha Vstupenka do ráje v seznamech
2019 | ![]() |
2014 | ![]() |
2013 | ![]() |
1997 | ![]() |
2009 | ![]() |
Za mě pět hvězd a právem. :-)