Vyjednavač přehled

Vyjednavač
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554731/bmid_vyjednavac.jpg 4 52 52

Sebevraždy, vyhrocené konflikty, zadržování rukojmích… to vše je pro policejního vyjednavače denním chlebem. Policista Karel Pošíval je jedním z těch, kteří zachraňují lidské životy nasloucháním a mluvením. V otevřeném rozhovoru vypráví o svých nejzajímavějších případech, vysvětluje techniky vyjednávání a ukazuje, jak je využít i v běžných situacích. Poznejte zblízka práci policejního vyjednavače a zjistěte, jak mohou různé vyjednávací postupy obohatit i váš život!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyjednavač. Přihlašte se a napište ho.

Terka30
23.12.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila. Chybí mi tam však takový ten obyčejný pokec pro nás amatéry a vícero osobních zkušeností. Na druhou stranu je tam opravdu hodně informací o komunikaci, kterou si můžeme převzít do osobního života a stát se tak lepším ,, vyjednavačem" svého osobního života.:)

Biba_with_Book
12.12.2024 3 z 5

No, asi si radsi prectu rozhovor s vyjednavacem od Moravce.
Takove zajimave povolani, takovy potencial, ktery autorka vubec nedokazala vyuzit. Kdyby tam ty jeji "otazky" nebyly, tak by se nic zasadniho nestalo.
Prakticky jsem se ani nic noveho nedozvedela - ze musi byt vyjednavac empaticky a flexibilni, aby mohl reagovat podle situace, mi tak nejak prijde logicke. Takze za me bohuzel zklamani.

hungryreader00
22.11.2024 3 z 5

Jako podcast by mi to připadalo funkčnější. Ty otázky nejsou tak strukturované, jak bych si představovala. Příběhy i ty taktiky byly zajímavé, ale všechna témata se jen naťukla a šlo se dál.

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Kniha Vyjednavač v seznamech