Výjimeční lidé přehled
Peter May
Mají snad výjimeční lidé právo páchat zločiny, protože jsou výjimeční?
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2015 , OneHotBookOriginální název:
Extraordinary People, 2006
Interpreti: David Matásek
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výjimeční lidé. Přihlašte se a napište ho.
Naposloucháno. Kdysi jsem začala ENZA poslouchat bez znalosti prvního dílu a teď jsem se k němu konečně dostala. Místy až moc překombinované a trochu se mi připomínal hon za indiciemi profesora Langdona. Četba pana Matáska mi k této postavě sedí, určitě si časem dopřeji další dobrodružství.
Po sérii z ostrova Lewis je to o něco málo slabší kafe, ale zatím bych to určitě nevzdával. Výjimeční lidé jsou rozporuplní, místy je to chytré, přestože zabalené do naivního obsahu, charaktery zase lidské a uvěřitelné, ovšem samotný případ zas tak moc ne. Přesto jsem se do toho začetl a bavil jsem se. Uvidím, co série přinese dál.
Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž
17.10.2022
Žebříček nejprodávanějších eknih (duben)
04.05.2017
Kniha Výjimeční lidé v seznamech
v Přečtených | 1 267x |
detektivní a krimi romány Francie Skotsko thrillery tajemství podzemí IQ, inteligence pátrání v minulostiAutorovy další knížky
2013 | Skála |
2014 | Muž z ostrova Lewis |
2015 | Pán ohně |
2015 | Výjimeční lidé |
2014 | Šachové figurky |
Tak ne. Tohle mě fakt nebavilo. Po trilogii Ostrov Lewis (vynikající) jsem zkoušel Čínské thrillery ( hm, rozpačitý dojem, poslední díl nepřečten). Potom jsem ze zvědavosti sáhl po téhle sérii a tímto dílem s ní i končím. Třeba by se to dalšími díly zlepšilo, ale asi do toho nemám chuť. Celá zápletka mi přišla neuvěřitelná, nesmyslně překombinovaná. Nevysvětlitelná. Proboha, proč by tohle někdo dělal... Vím, že detektivka je vlastně taková hádanka, ale tady mi bylo úplně jedno, jak to dopadne.