Výkřiky v temnotě přehled
Darcy Coates
Černá zima série
Clare a Dorran se snaží zajistit staré rodinné sídlo před hladovými mutanty, kteří osídlili tajné chodby domu, a doufají, že si tím koupí alespoň chvíli klidu. Jejich naděje berou rychle za své v okamžiku, kdy se Clare vysílačkou přihlásí její sestra Bethany. Žije, ale je uvězněná ve svém bunkru a dochází jí kyslík. Oddělují je od sebe stovky kilometrů a krajinu mezi nimi ovládla krvežíznivá, znetvořená monstra. Clare si musí vybrat mezi relativním bezpečím Winterbournu a cestou, kterou nemusejí ani jeden přežít. Když se ale rozhodne zůstat, stane se pouze bezmocným svědkem toho, jak její sestra pomalu umírá. Ať už se rozhodne jakkoli, může se spolehnout na to, že jí Dorran bude vždycky stát po boku. Temný svět kolem je plný tajemství a vyzáblá monstra čekají na svou příležitost. Stačí jediný chybný krok…... celý text
Literatura světová Horory Romány
Vydáno: 2022 , FobosOriginální název:
Secrets in the Dark, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výkřiky v temnotě. Přihlašte se a napište ho.
Miluju, miluju, miluju tuhle super sérii. I když mě Emilie občas štvala svým chováním a honem za pomstou, bylo to dokonalé. Ten příběh. Mapa Sedmi kruhů. Na té jsem se vyřádila, neustále jsem se k ní během čtení vracela. Příběh je svižný, plný zvratů, čte se to samo. Konečně se dočkáme i pořádný erotiky, a s každou stránkou jsem se nemohla dočkat a doufala že Emilie už konečně pocítí Irův… no však vy víte. To čekání a napínání bylo mučící i pro mě. Totálně mě odrovnal konec knihy a netrpělivě vyhlížím pokračování!
Tohle prostě musíte mít doma.
Nejspíš nebudu komentovat každý díl této série, ale pořádně to vezmu až na konci. Každopádně k tomuto dílu se dostane ten kdo je aspoň trochu spokojený s prvním, takže autorka může přejít na detaily a víc se odvázat. Opravdu mě to bavilo i když je tu už o poznání víc blbostí ze strany autorky, i failů ze strany hlavních hrdinů.
Knižní novinky (5. týden)
30.01.2022
„Ale přesto, jsme my, v tomto novém Tichu, úplně obyčejní a průměrní? Všichni jsme přece přežili konec světa. Musíme být něčím výjimeční a jiní.“
Kniha Výkřiky v temnotě v seznamech
australská literatura horory konec světa
2019 | Duch domu Ashburnů |
2019 | Tajemství sídla Craven Manor |
2021 | Kořist |
2020 | Přízraky domu Carrowů |
2021 | Hlasy v bouři |
Boli tam občas nejaké chyby, ako keby si pisateľka nepamätala, čo presne napísala v prvom dieli, ale bolo to pútavé a čítalo sa to ľahko, keďže to bolo oveľa akčnejšie než prvá časť.