Vyměřený čas přehled
Karel Cubeca (p)
Sny o dokonalém světě berou za své, když planeta přichází o magnetosféru a stává se smrtící pastí. V nastalém chaosu ukrývá profesor svoji dceru Karru do odlehlého vězení, kde nastoupí na pozici psycholožky. Poté co i sem prosáknou informace o kritické situaci, nezbývá než vytvořit nesourodou skupinu, která se vydá na dobrodružnou cestu za záchranou života. Někdo má ale snahu výpravu překazit, podezření padá na každého.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyměřený čas. Přihlašte se a napište ho.
No, tak to jsem nečekala, vůbec se mi do knihy nechtělo, ale docela mě mile překvapila.
Nemohla jsem se od ní utrhnout, a těm, co mají rádi tenhle žánr, vřele doporučuji.
Kniha Vyměřený čas v seznamech
dobrodružství dobrodružné romány české romány postapokalyptická sci-fi
2015 | Kdo jsme |
2015 | Kawa 9 |
2009 | A Bůh mlčel |
2010 | Ve spárech osudu |
2019 | Vyměřený čas |
Knihu jsem si opravdu užila. Hned na začátku mě vtáhla a opravdu jsem si čtení užívala. Dokud jsem se tedy nedostala ke konci. Zápletka se záškodníkem mi přišla naprosto absurdní. A konec? Tak jsem se na něj těšila a nakonec jsem z toho měla pocit, že autor si povzdechl, že už ho psaní této knihy nebaví a prostě to ledabyle zapíchnul.