Vysavače - Umíte si vybrat? přehled

Nehodnoceno
Vysavače - Umíte si vybrat?
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101929/umite-si-vybrat-vysavace-101929.jpg 0 0 0

Cílem příručky je ušetřit čas čtenáře a předložit mu veškeré dostupné informace o daných spotřebičích na našem trhu. Důraz je kladen na jejich funkce a vlastnosti s ohledem na úspory energie a jejich instalaci. Budoucí uživatelé si tak mohou udělat představu, který druh vysavače vybrat do své domácnosti, aby uspořili na provozních nákladech a plně využili jeho schopností. Oblíbené "luxy" v posledních letech mění svůj princip a přizpůsobují se individuálním přáním uživatelů. Filtrační sáčky začínají nahrazovat cyklonové kazety, nejjemnější prach vyvolávající alergie a astma zachycují stále dokonalejší filtry, už nejen rodinné domy zdokonalují očistu bytu centrálními vysavači. Jak si vybrat z desítky odlišných typů ten správný, jak správně "luxovat" a jak vysavač využít např. k důkladné očistě a regeneraci koberců a čalounění nebo k čištění automobilu poradí naše další příručka z řady "Umíte si vybrat?"... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vysavače - Umíte si vybrat?. Přihlašte se a napište ho.

EnyaTutu
28.07.2014

je to opravdu dobré díky tomu jsem si koupila můj vysavač a jezdím teď na něm :-)

WEIL
29.12.2011

Není snadné z tak velké nabídky vysavačů vybrat právě ten, který se člověku hodí do domácnosti. Jan Tůma to ví, proto se touhle otázkou zabývá ve své knize.

Kniha Vysavače - Umíte si vybrat? v seznamech