Vždyť já se uzdravím, táto přehled
Věra Řeháčková
Psychologický román zachycuje drama jedné neúplné rodiny. Šestiletý Patrik je po rozvodu rodičů svěřen do otcovské péče, s kterým si dobře rozumí. Počáteční idyla je záhy narušena chlapcovým zhoršujícím se zdravotním stavem. Diagnóza zní: leukémie. To, co prožívá otec takto nečekaně postiženého dítěte, vylíčila autorka ve velmi citlivé a nic neskrývající knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vždyť já se uzdravím, táto. Přihlašte se a napište ho.
Hodně povedená. Možná to dělá téma, které kniha řeší. Nemoc si nevybírá, zvlášť nejhorší je, když postihne tak mladé dítě jako byl Patrik. Nepřidalo tomu ani to, že žil pouze s otcem, jelikož matka dala raději přednost kariéře. Kniha je plná pocitů, které hlavní hrdinové prožívají. Je skvělá, určitě se k ní znovu vrátím.
Kniha Vždyť já se uzdravím, táto v seznamech
2004 | Adam a Erik – kluci z hor |
2013 | Prožila jsem něco neuvěřitelného |
2011 | Dívka s cizí tváří |
2007 | Hon na kluky |
1995 | Jsi jednička, Zuzko |
Z nostalgie po 27 letech zakoupena knížka, kterou jsem četla jako 15 letá holka, opět krásné, dojemné čtení a jsem ráda, že ji mám opět ve své knihovně, když tehdy jsem půjčila a už se mi nevrátila krásné, dojemné, někdy slzavé čtení.