Vznešenost lovu a kuchařského umění přehled
Zdeněk Dvořáček
nehodnoceno
Lov od antiky k současnosti, druhy lovné zvěře, recepty a rady ke zpracování ulovené zvěře.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vznešenost lovu a kuchařského umění. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vznešenost lovu a kuchařského umění v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1992 | Povídání o řeznickém cechu a recepty ze soukromých receptářů |
1991 | Vznešenost lovu a kuchařského umění |