Vzpomínky přehled

Vzpomínky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513063/bmid_vzpominky-64a42d93dbbb8.jpg 4 187 187

Nový originální, strhující psychothriller od celosvětového bestselleristy. Hallie Eversová toho čtvrtého července stihla poměrně dost: vyhazov z práce, kopačky od přítele – a taky vlastní smrt, která ji zastihla na střešní party v Las Vegas. A pak se o pár hodin později probudí v nemocnici s pocitem, že je něco jinak. Hlavu má podivně přeplněnou vzpomínkami – na místa, kde nikdy nebyla, na osoby, které nikdy neviděla. A taky na události, které začínají být čím dál konkrétnější a děsivější: v jedné z nich totiž vidí něčí vraždu. Někdo si zjevně zahrál s její pamětí. A někdo jiný brzy začne usilovat o to, aby tyhle nebezpečné vzpomínky zmizely… jednou provždy.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr

I Remember You, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky. Přihlašte se a napište ho.

TheSarcasm
15.11.2024 3 z 5

Docela napínavé, kniha se dobře četla, i ten nápad byl docela originální, ale vše tedy, podle mne, pohřbil ten závěr.

Pavlína2019
02.11.2024 5 z 5

Kniha se mi četla velice dobře, je napsaná a děj vystavěn ohromně chytře a napínavé, vždy jsem se na ni těšila.
Je pravda, že sci-fi zápletku jsem nečekala ani omylem, trochu mě překvapila, ale nijak zásadně mi nevadila, ačkoli je nevyhledávám. Na druhou stranu, vše bylo tak zvláštní, že jsem si říkala, jak z toho autor vybruslí – a právě sci-fi se dobře hodilo.
Ano, kniha mě bavila, přečtěte si ji a udělejte si názor sami.

Pája699
03.09.2024 4 z 5

Po nezáživném začátku, se to rozjelo ve slušném tempu a zrodil se originální příběh. Ani jsem nečekala, že mě to tak chytne a bude bavit :-)

Neotřelé téma se vzpomínkami. Musí to být hrozně zvláštní pocit. To je jako, když se ráno probudíte v cizím těle. Halli byla statečná a měla kuráž. Nakonec mi i k srdci přirostla a obdivovala jsem ji.

Mě kniha strhla a upoutala. Zajímavá zápletka. Svižné, nápadité, prostě skvělé. Já ji s čistým svědomím doporučím dál :-)

Co když paměť ve vaší hlavě není jen vaše...?

12.07.2023

Nezdolná, Zlomené duše a další knižní novinky (27. týden)

02.07.2023

Kniha Vzpomínky v seznamech