Vzťahová níž přehled

Vzťahová níž
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535224/bmid_vztahova-niz-66047d25212c7.jpg 4 144 144

Talentovaná huslistka Martina vychováva sama dcéru Dominiku, ale po sklamaní už neverí na lásku. Potom stretne Martina a roky pokojného a vyrovnaného vnútorného života vystriedajú všetky príchute začínajúceho sa vzťahu. Dni, ktoré plynuli, sa zmenia na dni, ktoré letia, míňajú sa ako bláznivé, v smiechu, v nahote, v ťažkých debatách a v mĺkvych chvíľach, keď mu púšťa hudbu. Idylka však žiaľ netrvá dlho a začnú sa diať veci, ktoré nikto ani vo sne nečakal.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzťahová níž. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (37)

malýčtenář
22.08.2024 5 z 5

Opět jedna z podařený knih, které se čtou jedním dechem. Co zavinila jedna bouře? Nový vztah a také nespokojenost hlavní hrdinky sama se sebou. Neví čemu má dát přednost, lásce s milovaným mužem nebo hudbě, bez které také nemůže být. Kniha na dva večery se četla velmi dobře.

SSTknihy
19.07.2024 4 z 5

Myslela jsem, že to bude jen takové nenáročné letní čtení, ale překvapivě mě tenhle příběh zavedl i k zamyšlení. Zamyšlení nad tím, jak intenzivně má jít člověk za svými sny, jak moc má poslouchat své potřeby a jak moc se má přizpůsobovat ostatním, zvlášť, když jsou jimi naši nejbližší. Rozhodnutí mezi tím, co je pro mě dobré a tím, co si ostatní myslí, že je pro mě dobré může být někdy zatraceně těžké.
Někdo si může říct, že hlavní hrdinka je v podstatě jen rozmazlená, sobecká slečinka, kterou pálí dobré bydlo. Ale ti, kdo někdy sdíleli podobnou vášeň pro nějakou činnost ji možná pochopí a porozumí víc.
P. S. Mimochodem, myslím, že když se v příběhu vyskytují identická dvojčata, mělo by to mít nějaký smysl. Třeba autorka napíše pokračování, kde si s tímhle námětem prohraje lépe. Představit si to umím!


tygřímáma
12.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Náhoda přivede do cesty houslistce Martině sympaťáka Martina. Po několika měsících začnou fungovat jako rodina. Co se ale stane, když Martina dostane skvělou pracovní nabídku z Berlína?
Ustojí to jejich vztah, jak se k tomu postaví jejich děti?

všechny komentáře

Související novinky (1)

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzťahová níž v seznamech

v Přečtených264x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených10x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit5x