Vzťahy a mýty přehled

Vzťahy a mýty
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539940/bmid_vztahy-a-myty.jpg 4 740 740

„Majte spolu dieťa, to pomôže!“ „Rozhodne mu nesmieš napísať prvá!“ „Čože? On je v znamení Škorpióna? Tak to vám nebude fungovať!“ „No, moja, pre vzťah musíš niečo vytrpieť…“ Kto ešte nedostal zaručene osvedčenú radu do vzťahu, nech sa prihlási. A nech podrží ruku hore, ak mu nenasadila chrobáka do hlavy. Predsa musí existovať návod alebo vysvetlenie, prečo ten či onen vzťah nevydržal alebo niekedy ani nezačal. Občas nám to pripadá smiešne, ale nenájde sa hádam nikto, komu by na harmonických partnerských vzťahoch nezáležalo. V single období i počas vzťahu ľahko podliehame mýtom a rozprávkam, ktoré nám okolie podáva ako všeobecný fakt. Aké mýty sú tie najčastejšie a do akej miery by sme im mali načúvať, objasňuje autor odborne, ale s nadhľadom. Kniha, ktorá dokáže čitateľov upokojiť. Je to terapeutov gauč v knižnej podobe.... celý text

Literatura česká Psychologie a pedagogika Rodina
Vydáno: , Aktuell
Originální název:

Vztahy a mýty, 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzťahy a mýty. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (136)

MyBookWorld
17.09.2024 4 z 5

Kniha velice srozumitelná, jednoduchá na čtení. Nic úplně nového jsem se z ní nedozvěděla, ale našla jsem spoustu podnětů k zamyšlení.

marketabo
01.09.2024 5 z 5

Byla jsem dost skeptická ke knížce jako takové, ale pak jsem slyšela pana Vojtka mluvit v Show Jana Krause a v dalším videu a řekla jsem si - jo, stojí mi to za to, tenhle chlap se prostě dá poslouchat, takže by se měl dát i číst. A dal. Ta knížka je prostě skvělá, otevírá oči (někdy ne moc příjemně, co si budeme povídat). Je psaná tak, aby nenudila, doplněna příklady z reálného světa, doporučuji všema deseti.


Varjohukka
07.07.2024 4 z 5

AUDIOKNIHA
***
Zajímavá a autorem docela příjemně namluvená kniha o vztazích.

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (červen)

14.07.2020


Citáty z knihy (1)

Nevěra je fuj, ale dá se přežít.


Kniha Vzťahy a mýty v seznamech

v Právě čtených36x
v Přečtených1 072x
ve Čtenářské výzvě185x
v Doporučených63x
v Knihotéce280x
v Chystám se číst406x
v Chci si koupit138x
v dalších seznamech2x