Vztek přehled
Tracy Wolff
Všechno je podivně pokřivené – včetně mě. Vrátila jsem se na Katmerskou akademii, ale pronásledují mě zážitky, na které si pořádně nevzpomínám. Co jsem vlastně zač? Zrovna když se znovu začnu cítit v bezpečí, objeví se Hudson a žízní po pomstě. Chce mě a Jaxona navždy rozdělit. Jenže na nás číhá daleko větší hrozba. Upíří dvůr se mě snaží vtáhnout do nebezpečné hry. Jestli chci přežít, budu muset spolu s přáteli porazit nepředstavitelné zlo, a to vyžaduje oběti. Možná větší, než jsem schopna přinést.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2023 , Fragment (ČR)Originální název:
Crush, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vztek. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl byl pecka. Tato série bude jednou z mých nejoblíbenějších. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
(SPOILER)
Myslím si, že u této série je jasné buď ji milovat a nebo nesnášet. Jak jsem psala u prvního dílu, reklama byla obrovská nechala jsem se unést a i když se to někde podobá jiným příběhům, tak mě kniha pohltila. Druhý díl navazoval krásně tam kde předchozí skončil. Prvních pár stran to bylo také dokola, ztracená paměť a přemýšlení co a jak udělat. Každopádně pak se to rozjelo a byla tam pořád nějaká akce. Nové postavy, přinesly nová dramata a ač jsem četla nějaký komentář že od začátku bylo jasné jak to dopadne, tak mě to tedy jasné vůbec nebylo. Kniha má dost stran ale četla se úplně sama. Konec je opět takový otevřený tak jsem zvědavá jestli bude pokračování.
Z knihy:
- „Vždycky jsem byl monstrum, Grace. To ty jsi ze mě naopak udělala člověka."
- Někdy vám život rozdá do ruky víc než jen nové karty - dopřeje vám celý nový balíček a možná i úplně novou hru.
- „Ale nemůžu nechat zemřít ani Jaxona, to prostě nemůžu."
„To taky vím"
„Prosím nenuť mě si vybrat."
„Nikdy tě nebudu nutit si vybrat, Grace. Jak bych mohl, když vím, že si nikdy nevybereš mě?"
Beren a Lúthien, Láska z jiného života a další knižní novinky (47. týden)
19.11.2023
„Vždycky jsem byl monstrum, Grace. To ty jsi ze mě naopak udělala člověka.“
„Nikdy tě nebudu nutit si vybrat, Grace. Jak bych mohl, když vím, že si nikdy nevybereš mě?“
Kniha Vztek v seznamech
draci upíři čarodějnice vlkodlaci pro dívky romantika střední školy dívčí romány romantasy
2023 | Touha |
2023 | Vztek |
2016 | Polepšená zlodějka / Rubínová láska |
2024 | Vášeň |
2016 | Hlavně se nezamilovat / Jak rozdmýchat vášeň |
Jaxon mě znovu políbí a pak se neochotně odtáhne. Ale ještě předtím mi zašeptá do ucha: "Vážně ví, co máš na sobě za spodní prádlo?"
"Černé s bílými puntíky," odpoví Hudson, aniž by zvedl oči od knížky.
Povzdechnu si. "Vážně to ví."
Jaxon nespokojeně zavrčí, ale nic nedodá.
Hudson se na druhou stranu neudrží. "Ale zítra by sis měla vzít to červené s bílými kvítky. Je moje nejoblíbenější."
Na plný počet bodov to u mňa tentokrát nie je... Nudných chvíľ to malo dosť, navyše neviem, či mi viac vadila Grace alebo Jaxon... Ale do Hudsona som sa zabuchla hneď, takže nutne potrebujem pokračovanie :)
Hudson se rozesměje. "V den, kdy brácha začne nejdřív přemýšlet a pak teprve jednat, sním svoje trenky."
"Žádné trenky nenosíš," připomenu mu.
Mrkne na mě. "No páni, slečno Fosterová, vy jste se dívala?"