Witch: Osudové pouto přehled
Elizabeth Lenhard
W.i.t.c.h. série
1. díl >
Když se Will přistěhuje do Heatherfieldu, je vděčná za setkání s Tarancee, která je ve městě také nová. Obě se pak spřátelí s Irmou, Cornelií a Hay Lin. Netuší, že přátelství, jenž je poutá, není dílem náhody, nýbrž mnohem mocnějších sil. Následující magická proměna je neuvěřitelné - a nezvratná. Pětice Čarodějek nyní musí objevit své magické schopnosti a s jejich pomocín čelit těm, kdo ji chtějí zničit!... celý text
Komiksy Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The Power of Five, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Witch: Osudové pouto. Přihlašte se a napište ho.
W.I.T.C.H. jsou celé moje dětství. Doprovázely mě značnou část základní školy. A byly to jedny z prvních knížek, které jsem hltala. I na seriál se ještě teď tak jednou do roka podívám. Bylo hrozne hezké se vrátit do dětství a začíst se. I když už to není takové jako kdysi, pořád je miluju.
Začátek W.I.TC.H, začátek jednoho velkého přátelství. Příjemná kniha, příjemný příběh, příjemný oddech. Teď už jen sehnat ten zbytek a prožít s nimi to velké dobrodružství!
Kniha Witch: Osudové pouto v seznamech
2006 | Witch: Osudové pouto |
2006 | Witch - Zmizení |
2006 | Witch - Objevení Meridianu |
2006 | Witch - Žár přátelství |
2007 | Witch - Sbohem, lásko |
Tak jsem si po letech odnesla zase nějaké věci uložené u táty a našla tam tenhle poklad. Jak já milovala W.I.T.C.H. ! Doprovázely mě velkou částí základní školy, kreslila jsem si je, dokonce jsem i jako malá "napsala" další "vedlejší díl" W.I.T.C.H...
Tuhle knížku jsem vyhrála, když jsem poslala obrázek Hay Lin a její babičky do W.I.T.C.H. časopisu. A že jsem měla plno časopisů! Bohužel mi byly vyhozeny, protože pro mou matku neměly žádnou hodnotu. Do teď je mi to líto. Do teď si vybavuju plno scén. O seriálu jsem věděla, ale v té době ho dávali na Jetixu a ten my neměli.
Bylo skvělé se zase vrátit do tohoto světa, i přestože mi táhne ke 30 letům :D A bylo to tak skvělé, že jsem splašila i další díly a moc se na ně těším. Tenhle poklad si dám do své knihovny.
Moc doporučuji, já jako malá tyhle holky milovala.