Witch - Zmizení přehled
Elizabeth Lenhard
![Witch - Zmizení Witch - Zmizení](https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93076/witch-zmizeni-93076.jpg?v=1336841883)
W.i.t.c.h. série
Will,Irma,Teranee,Cornelia a Hay Lin si postupně zvykají na své zvláštní schopnosti.Jejich zvládání však přináší i kritické okamžiky,Například když Irma málem začaruje jednoho kluka ze školy!Je tu ale jedna zvláštní věc:Elyon,Corneliina kamarádka,zmizí beze stopy a její dům je najednou prázdný, W.I.T.C.H. se rozhodnou zjistit,co se stalo-a postupně odhalí záhadně tajemství,které všechny překvapí!... celý text
Komiksy Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The Disappearance, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Witch - Zmizení. Přihlašte se a napište ho.
![Jaehyun Jaehyun](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/116510/m_jaehyun.jpg?v=1738611835)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Konečně jsem dosbírala nějaké díly a můžu se vrhnout do čtení. Příběh se stejný jako v seriálu ale i tak se na něj těším, přeci jen je to už let co jsem naposledy viděla witch!
![TessDragon TessDragon](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/4425/4425-dDh.gif?v=1463237495)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Witch zjistí,že jsou strážkyně Kondrakaru,ale Corneliina nejlepší kamarádka Elyon zmizí.Elyon mi bylo hodně líto,že také nebyla strážkyně a naletěla Fobosovi a Cedrikovi.Ale nakonec to všechno dobře dopadlo.
Kniha Witch - Zmizení v seznamech
v Mé knihovně | 30x |
2007 | ![]() |
Při čekání na další díl krimi série, kterou mám rozečtenou, jsem se konečně pustila do dalšího dílu nostalgických W.I.T.C.H. Opět jsem se ráda vrátila do dětství - puberty a připomněla si tyhle skvělé čarodějky. Opět je super vnímat tu změnu, kdy jsem jako teenager milovala nějakou postavu víc a jinou méně a nyní to mám úplně jinak. Člověk prostě dospívá, ale některé věci, příběhy, postavy mu zůstanou v srdci na pořád. Stejně jako právě W.I.T.C.H.
Třeba jednou tyhle knihy přečtou i moje dcery, které nemám :D (Ale musím mít výmluvu na to shromáždit všechny díly Witchek)