Lovec čarodějnic přehled
C. L. Werner
Warhammer - Mathias Thulmann série
1. díl >
Obávaní lovci čarodějnic – včetně legendárního Mathiase Thurlmanna - pronásledují zlo městečky a vesnicemi středověkého Starého světa a bez milosti ničí všemi prostředky, které mají k dispozici, cokoliv, co si dovolilo spojit se s Temnými silami.
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2021 , PolarisOriginální název:
Witch Hunter, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec čarodějnic. Přihlašte se a napište ho.
Styl Williama Kinga mám moc rád a autorovi (nebo překladatelce) se podařilo ho dost přiblížit, takže já jsem byl spokojený. Není to sice Gotrek a Felix, ale nevadilo mi to, příběh zaujal a byl bohatý, čtivý, četlo se rychle.
Wernerův styl psaní mi nikdy tak úplně neseděl, takže i k Lovci čarodějnic jsem přistupoval spíš skepticky. Nakonec ale úplně zbytečně. Thulmannův opus se mi trefil do noty a stránky ubíhaly pod prsty prakticky samy. Jasně, není to žádné veledílo a i v rámci Warhammeru se najdou lepší kousky, ale vlastně jsem si to dost užil a celkem se těším na pokračování :)
Knižní novinky (45. týden)
07.11.2021
Kniha Lovec čarodějnic v seznamech
2012 | Šedý věštec |
2021 | Lovec čarodějnic |
2017 | Thanquolova zkáza |
2016 | Chrám hada |
2022 | Hledač čarodějnic |
Kniha mne bavila od začátku do konce. Nečekala jsem nic velkého a dostala jsem skvělý příběh, který mne překvapil.
Pro mne bomba, která si zaslouží dostat šanci.