Ulrikova kladiva přehled

Ulrikova kladiva
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/3990/bmid_ulrikova-kladiva-tst-3990.jpg 4 111 111

V divokém světě Warhammeru se kolem horského městečka Middenheimu, města Bílého vlka, stahují síly Temnoty. Pouze vznešení Ulrikovi templáři a několik jejich spojenců se postaví na jeho obranu před početnými služebníky Smrti.

Romány Válečné Fantasy
Vydáno: , Polaris

Hammers of Ulric, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ulrikova kladiva. Přihlašte se a napište ho.

BigFous
07.08.2024 4 z 5

Vlastně nemám co zásadního vytknout .. Ze začátku se střídaly lepší povídky se slabšími.. Příběhy bílé roty byly fajn se zajímavými postavami. Morrův kněz mě zaujal vyprávěním z první osoby,ale kapsář Kruza a dýchavec mě nebavili skoro vůbec.. Postupně se začínají osudy postav prolínat až k velmi solidnímu konci.. Jenom víc kněze, míň kapsáře a nemuseli se autoři bát nechat umřít víc "hlavních" hrdinů. Na můj vkus jich přežilo až moc.. Jinak se to četlo samo

Petr Dudek
20.08.2023 5 z 5

Warhammerovské knihy nevyhledávám kvůli záznamům velkých bitev, protože ty si můžu zahrát na stole. Zajímají mě spíš, klidně i menší, příběhy, které těm epickým zápasům dodají hloubku. A tohle je rozhodně jedna z nich.
Víc se rozepisovat nemá cenu, naprosto souhlasím s ostatními uživateli. Až na jednu věc.
Povídky by měly být jakési zhušťené romány, s vlastním nápadem, vlastním vyvrcholením, kdy na konci zaklapnete knihu a vzpomínáte na to, co jste právě četli. Nic z toho tady není, chápu ostatní uživatele, že si myslí, že jde o povídky, pro mě to ale byly jednotlivé kapitoly kompaktní knihy.

kolacky
29.04.2023 5 z 5

Moje druhé setkání s Warhammerem - a pecka, strašně se mi to líbilo!!!

Kniha Ulrikova kladiva v seznamech

Warhammer