Ulrikova kladiva přehled
Dan Abnett , Nik Vincent , James Wallis
Warhammer - Thunder and Steel série
1. díl >
V divokém světě Warhammeru se kolem horského městečka Middenheimu, města Bílého vlka, stahují síly Temnoty. Pouze vznešení Ulrikovi templáři a několik jejich spojenců se postaví na jeho obranu před početnými služebníky Smrti.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ulrikova kladiva. Přihlašte se a napište ho.
Warhammerovské knihy nevyhledávám kvůli záznamům velkých bitev, protože ty si můžu zahrát na stole. Zajímají mě spíš, klidně i menší, příběhy, které těm epickým zápasům dodají hloubku. A tohle je rozhodně jedna z nich.
Víc se rozepisovat nemá cenu, naprosto souhlasím s ostatními uživateli. Až na jednu věc.
Povídky by měly být jakési zhušťené romány, s vlastním nápadem, vlastním vyvrcholením, kdy na konci zaklapnete knihu a vzpomínáte na to, co jste právě četli. Nic z toho tady není, chápu ostatní uživatele, že si myslí, že jde o povídky, pro mě to ale byly jednotlivé kapitoly kompaktní knihy.
Kniha Ulrikova kladiva v seznamech
Vlastně nemám co zásadního vytknout .. Ze začátku se střídaly lepší povídky se slabšími.. Příběhy bílé roty byly fajn se zajímavými postavami. Morrův kněz mě zaujal vyprávěním z první osoby,ale kapsář Kruza a dýchavec mě nebavili skoro vůbec.. Postupně se začínají osudy postav prolínat až k velmi solidnímu konci.. Jenom víc kněze, míň kapsáře a nemuseli se autoři bát nechat umřít víc "hlavních" hrdinů. Na můj vkus jich přežilo až moc.. Jinak se to četlo samo