Who The Fuck Is David Koller? - Rozhovor s rockovou legendou přehled

Who The Fuck Is David Koller? - Rozhovor s rockovou legendou
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355834/bmid_who-the-fuck-is-david-koller-rozhov-P55-355834.jpg 4 49 49

Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům. Mimořádně otevřené vhledy do Kollerova hudebního i osobního života jsou doplněny velkým počtem fotografií, včetně těch, které jsou zde publikovány poprvé. Pozoruhodnou závěrečnou sondu tvoří odpovědi šestašedesáti umělců, osobností české kultury a veřejného života a také několika členů rodiny na otázku Kdo je David Koller?.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Who The Fuck Is David Koller? - Rozhovor s rockovou legendou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

jitka7326
28.11.2020 5 z 5

Zajímavý formát doplněný fotkami. Chybělo mi víc informací o albech Lucie.

attila1
14.10.2020 3 z 5

Davida mám ráda a knížka je pěkné napsaná a doplněna fotografiemi.


Vesmich
20.05.2020 4 z 5

Zaujala mě ta obálka a celá ta grafika. Stálo to tady ve školní knihovně, tak mi to nedalo. Vzala jsem to jedním vrzem. Kapelu jsem neposlouchala nijak vášnivě, hudba nemá v mém životě zrovna extra pozici. Ten rozhovor s D.K. je rozhodně napínavý, vlastně mě nenapadlo, že už je to starej chlap. Od dětství jediný cíl a jediný směr. To je vždycky silné. Výpovědi plejády rozličných lidí, které tvoří druhou část knihy, jsou většinou o ničem a nic by se nestalo, kdyby nebyly vůbec vysloveny. Nicméně to na mě v momentech, kdy se D.K. více pouštěl do společenských témat působilo dost prostince a nemohu si pomoci, ale bylo z toho patrné, že čím je člověk starší a společensky angažovanější, tím více je znát, když mu chybí nějaké ucelené formální vzdělání.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Velký knižní čtvrtek - 19. října

16.10.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Who The Fuck Is David Koller? - Rozhovor s rockovou legendou v seznamech

v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených1x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x