Nejvyšší pohotovost přehled
Jean van Hamme
Špionážní válka vrcholí. Kandidát na prezidenta je postřelen na pohřbu vlastního bratra. aby byl vzápětí atentátník umlčen kulkou do hlavy. Špionážní válka vrcholí. Muž jehož skutečné jméno nikdo nezná, bojuje proti organizaci, jejíž členové jsou označováni vytetovanými římskými čísly. Tedy… pokud se mu povede dostat i s důležitým svědkem z hlubin džungle. Špionážní válka vrcholí. Zbývají čtyři dny do dne D, kdy se změní tvář světa. Hráči i figurky se dávají do pohybu. Nastává velké finále.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejvyšší pohotovost. Přihlašte se a napište ho.
Grand Finále a (částečné) uzavření série. Škoda, že tu nevyšly i další díly, aspoň do osmičky.
Tak aspoň se jedna evropská minisérie uzavřela. I když zde se ta konspirace vyšroubovala až nad míru mé možnosti dílku uvěřit, myslel jsem, že XIII mě zaujme, bohužel se nestalo. Pár bodů za kvalitní tisk.
Kniha Nejvyšší pohotovost v seznamech
1990 | Dítě z hvězd |
2012 | Zrazená čarodějka |
2016 | Temnými cestami |
2021 | Šninklova veliká moc |
2019 | Neviditelná pevnost 19-23 (Omnibus) |
V porovnání s jinými komiksy jsou tady trochu slabší kresby, ale jinak odpočinkové čtení. Dávám 4 hvězdičky.