Z hotelu Ritz do kuchyne Vlasty Buriana přehled
Jaromír Trejbal
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z hotelu Ritz do kuchyne Vlasty Buriana. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Z hotelu Ritz do kuchyne Vlasty Buriana v seznamech
v Přečtených | 6x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 5x |
v Chci si koupit | 9x |
v dalších seznamech | 1x |
Autorovy další knížky
2009 | Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana |
1991 | Co jedl Vlasta Burian? |
1947 | Nová kuchyně |