Za jasné noci přehled
Elizabeth Haran
Když Emily prchne před domluveným sňatkem na farmu v severozápadní Austrálii, nečeká, že ji tak okouzlí zdejší krajina, i Liam, syn jejích zaměstnavatelů. Liam je zasnoubený s půvabnou Glenys a pro Emily je těžké poručit svému srdci, ale čeká ji daleko těžší zkouška. V Evropě vypukne válka, Liam i jeho otec se rozhodnou narukovat a opuštěné ženy musí držet pospolu. Přeloženo z němčiny Heller Mond, weite Träume (Bastei Lübbe AG, Köln, 2016).... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , AlpressOriginální název:
Staircase to the Moon, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za jasné noci. Přihlašte se a napište ho.
Příjemné,odpočinkové čtení.Chvilkama to bylo odpočinkové až moc.Bavily mě tam prvky humoru,to bylo fajn.Ale jinak hezký příběh.
Uf, škoda, že už tento nádherný příběh skončil. Byl to opravdu neskutečný zážitek. Po celou dobu četby se mi nechtělo knihu odkládat,úplně jsem se do příběhu ponořila, autorka je opravdu skvělá vypravěčka, a tak jsem mohla prožít nádherné dny v tvrdé australské krajině a žít těžký život na farmě. Je to krásný romantický, ale i smutný příběh, do kterého zasáhne i hrůza války, kruté období sucha i deště. No prostě napětí od začátku až do konce.
Kniha Za jasné noci v seznamech
první světová válka (1914–1918) Austrálie pro ženy romantika farmáři romance historické romance
2010 | Divoké vody |
2008 | Vyprahlé srdce |
2011 | Místo na slunci |
2005 | Západ slunce nad Edenem |
2004 | Sluncem spálená země |
Hezký romantický příběh z australského vnitrozemí. Zajímavé bylo i to, jak se nám tolik vzdálené Austrálie dotkla 1. světová válka. Autorka umí výborně psát.