Za jasné noci přehled

Za jasné noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373317/mid_za-jasne-noci-RJl-373317.jpg 4 79 79

Když Emily prchne před domluveným sňatkem na farmu v severozápadní Austrálii, nečeká, že ji tak okouzlí zdejší krajina, i Liam, syn jejích zaměstnavatelů. Liam je zasnoubený s půvabnou Glenys a pro Emily je těžké poručit svému srdci, ale čeká ji daleko těžší zkouška. V Evropě vypukne válka, Liam i jeho otec se rozhodnou narukovat a opuštěné ženy musí držet pospolu. Přeloženo z němčiny Heller Mond, weite Träume (Bastei Lübbe AG, Köln, 2016).... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Staircase to the Moon, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za jasné noci. Přihlašte se a napište ho.

mariva
18.03.2024 5 z 5

Hezký romantický příběh z australského vnitrozemí. Zajímavé bylo i to, jak se nám tolik vzdálené Austrálie dotkla 1. světová válka. Autorka umí výborně psát.

alexis818
07.09.2019 4 z 5

Příjemné,odpočinkové čtení.Chvilkama to bylo odpočinkové až moc.Bavily mě tam prvky humoru,to bylo fajn.Ale jinak hezký příběh.

petrulkaa
01.08.2019 5 z 5

Uf, škoda, že už tento nádherný příběh skončil. Byl to opravdu neskutečný zážitek. Po celou dobu četby se mi nechtělo knihu odkládat,úplně jsem se do příběhu ponořila, autorka je opravdu skvělá vypravěčka, a tak jsem mohla prožít nádherné dny v tvrdé australské krajině a žít těžký život na farmě. Je to krásný romantický, ale i smutný příběh, do kterého zasáhne i hrůza války, kruté období sucha i deště. No prostě napětí od začátku až do konce.

Kniha Za jasné noci v seznamech