Zabíječ démonů přehled

Zabíječ démonů
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491881/bmid_zabijec-demonu-esn-491881.jpg 5 317 317

Po boji se skaveny v Nulnu se Gotrek s Felixem připojí k výpravě, která míří na sever a má za úkol nalézt dávno ztracené trpasličí síně v Karag Dumu. Oba přísahají, že je najdou, nebo při pokusu o jejich nalezení položí životy. Do hry však vstupuje nové, strašlivé zlo.

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Polaris

Daemonslayer, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabíječ démonů. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
15.03.2025 4.5 z 5

Už se dalo číst

Archie
30.08.2024 2.5 z 5

Prvni polovina super, pak to trochu zacalo ztracet na tempu, respektive na prekvapivosti. Vzhledem k tomu, ze postavy se nijak zvlast nevyvíjejí, byla akcnejsi (v sice klasicky prijemnych fantasy kulisach) polovina mirne unavna, ackoliv je tezke oznacit Warhammer pribeh za nudny, vzhledem k tradicne obrovskemu mnozstvi zabavnych nerdskych orgií.

BigFous
25.03.2024 5 z 5

Můj nejoblíbenější díl.. Jsou tu představeny nové postavy , které si člověk okamžitě zamiluje a nedovede si ságu Gotreka s Felixem bez nich představit. Kniha má spád, pořád se něco děje. Konečně se člověk dozvídá něco z minulosti Gotreka. Finální řezničina je popsaná naprosto dechberouce.. Nemám co vytknout

Poslední Mona Lisa a další knižní novinky (12. týden)

21.03.2022

Kniha Zabíječ démonů v seznamech

v Mé knihovně202x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)