Zabíječ démonů přehled
William King
Warhammer - Gotrek a Felix série
Po boji se skaveny v Nulnu se Gotrek s Felixem připojí k výpravě, která míří na sever a má za úkol nalézt dávno ztracené trpasličí síně v Karag Dumu. Oba přísahají, že je najdou, nebo při pokusu o jejich nalezení položí životy. Do hry však vstupuje nové, strašlivé zlo.
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2022 , PolarisOriginální název:
Daemonslayer, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabíječ démonů. Přihlašte se a napište ho.

Prvni polovina super, pak to trochu zacalo ztracet na tempu, respektive na prekvapivosti. Vzhledem k tomu, ze postavy se nijak zvlast nevyvíjejí, byla akcnejsi (v sice klasicky prijemnych fantasy kulisach) polovina mirne unavna, ackoliv je tezke oznacit Warhammer pribeh za nudny, vzhledem k tradicne obrovskemu mnozstvi zabavnych nerdskych orgií.

Můj nejoblíbenější díl.. Jsou tu představeny nové postavy , které si člověk okamžitě zamiluje a nedovede si ságu Gotreka s Felixem bez nich představit. Kniha má spád, pořád se něco děje. Konečně se člověk dozvídá něco z minulosti Gotreka. Finální řezničina je popsaná naprosto dechberouce.. Nemám co vytknout
Poslední Mona Lisa a další knižní novinky (12. týden)
21.03.2022
Kniha Zabíječ démonů v seznamech
v Mé knihovně | 202x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2000 | ![]() |
2002 | ![]() |