Záblesk ve tmě přehled

Záblesk ve tmě
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497446/bmid_zablesk-ve-tme-11V-497446.jpg 4 195 195

Literární debut, který šokoval i ostřílené mistry napětí! Když bylo Chloe Davisové dvanáct, zmizelo v jejím rodném městečku šest dívek. Její otec byl zatčen a odsouzen coby sériový vrah. Nyní, o dvacet let později, má Chloe vlastní psychologickou praxi, snubní prsten a na minulost se snaží ze všech sil zapomenout. Jenže pak se ztratí jedna místní dívka a po ní další. A to děsivé léto jako by se náhle v plné síle vrátilo… Je Chloe jen paranoidní a vidí souvislosti, které ve skutečnosti neexistují, anebo je jí souzeno podruhé v životě strhnout masku vrahovi? Dechberoucí thriller pro fanoušky Gillian Flynnové nebo Pauly Hawkins!... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr

A Flicker in the Dark, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záblesk ve tmě. Přihlašte se a napište ho.

Silvie1991
06.11.2024 4 z 5

Psychothriller na téma, které se často opakuje. Ale četlo se to dobře, bylo to napínavé a ten konec! Vraha jsem neuhodla.

Kattari02
05.09.2024 4 z 5

V celkovém zhodnocení taková letní oddechovka. Neurazí, nenadchne. I tak doporučuji.

sarka0168
30.07.2024 1 z 5

Něco tak rozvleklého a ukecaného se jen tak nevidí... A předvídatelného. Jestli někoho baví nekonečné popisy pocitů plus zbytečné retrospektivy, do toho - a navíc je to víc psychologie a Xanaxu než detektivky.

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Kniha Záblesk ve tmě v seznamech

2022  78%Záblesk ve tmě
2023  84%Vše temné a nebezpečné