Začněte fotografovat kompaktním fotoaparátem a ultrazoomem - Základní kroky k dokonalé fotografii přehled
B. BoNo Novosad
Praktický průvodce pro začínajícího fotografa - začněte fotografovat hravě! Stačí pár hodin a získáte znalosti a praxi zkušeného fotografa. Kniha obsahuje jednoduché praktické cvičení "krok za krokem", jak správně fotografovat! Nechte si poradit jak udělat první kroky k vašim dokonalým fotografiím a jak začít s fotografováním. Autor na základě dlouholetých zkušeností při výuce fotografování zvolil v této knize způsob, kterým vás nebude trápit složitým vysvětlováním. Formou jednoduchých otázek a ještě jednodušších postupů vás naučí tipy a triky, jak vytvořit dokonalé fotografie s osobitým vzhledem a obsahem, které vám budou všichni závidět.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začněte fotografovat kompaktním fotoaparátem a ultrazoomem - Základní kroky k dokonalé fotografii. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Začněte fotografovat kompaktním fotoaparátem a ultrazoomem - Základní kroky k dokonalé fotografii v seznamech