Zahrada přehled

Zahrada
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144753/bmid_zahrada-yG0-144753.jpg 5 393 393

Zahrada Jiřího Trnky patří mezi díla, která léta oslovují děti i dospělé. Má své kouzlo, poezii i humor. Pohádku Trnka nejen ilustroval, ale sám i napsal. Pět kluků otevře starou rozvrzanou branku a vejdou do krásné, tajemné zahrady, kde potkají kamenného trpaslíka, zlomyslného kocoura, učenou velrybu, a odhalují rozličná tajemství. Kouzelný příběh, který známe i z filmového zpracování, je nezapomenutelný.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahrada. Přihlašte se a napište ho.

Luky110812
včera 5 z 5

Předčítáno synovi. Měla jsem maličko obavy, ale nakonec se ukázalo, že jsou zbytečné. Synovi se kniha líbila a tvrdí, že je to moc zajímavý příběh.

jiri77
15.12.2024 4.5 z 5

Krásná kniha nejen pro děti. Ten humor v příběhu je naprosto skvělý ,když si poslechnete audio verzi s Karlem Högerem ,tak to je naprostý skvost. Film jsem viděl v dětství, ten mě zas tolik nechytil, i když mám pohádky Jiřího Trnky hodně rád.

Zemlja
18.11.2024 4 z 5

Knížku mám v jednom balíčku s filmem. Obojí se mi líbí s přibývajícím věkem víc a víc. Tajemno, trochu strach z nebezpečí, fantazie. Krásná díla.

Kniha Zahrada v seznamech