Zajatec Londýna - Pohled na Angličany francouzskýma očima přehled
Régis Franc

Autor vypráví na základě své vlastní zkušenosti Francouze přesídleného do Londýna, kde žije již šest let. S laskavým humorem líčí každodenní situace, do nichž se dostává jako Francouz, který se narodil na slunném jihu Francie a neumí skoro ani slovo anglicky, popisuje všelijaké anglické nešvary a zvláštnosti, s nimiž se běžný turista v Anglii nesetká. Je to nanejvýš vtipné, odpočinkové čtení s přesnými portréty a postřehy a velmi přínosné pro každého, kdo byl v Londýně nebo se do něj chystá.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zajatec Londýna - Pohled na Angličany francouzskýma očima. Přihlašte se a napište ho.

Kdybych měla hodnotit jen první polovinu, dala bych možná i 3 hvězdičky, ale konec byl tak zmatený, že si autor musel asi pořádně přihnout nebo dokončoval knihu na etapy, vždy jen pár řádků, bez návaznosti na ty předešlé. Není proč doporučit.
Kniha Zajatec Londýna - Pohled na Angličany francouzskýma očima v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy knížky
2013 | ![]() |
Na to, že to měla být humorná kniha, tak jsem se vůbec nesmála. Neustálé skákání v textu, kdy jsem se ztrácela, o čem vlastně vypráví.