Základy pekárenské technologie přehled
Josef Příhoda , Pavla Humpolíková
Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšujících přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy pekárenské technologie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Základy pekárenské technologie v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |