-

Základy pekárenské technologie přehled

Základy pekárenské technologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218365/bmid_zaklady-pekarenske-technologie-JAS-218365.jpg 5 1 1

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšujících přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy pekárenské technologie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Základy pekárenské technologie v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce2x