-

Základy pekárenské technologie hodnocení

Základy pekárenské technologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218365/bmid_zaklady-pekarenske-technologie-JAS-218365.jpg 5 1 1

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšujících přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.... celý text

5
1 x
4
0 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Základy pekárenské technologie: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).