-

Základy pekárenské technologie tempo & emoce

Základy pekárenské technologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218365/bmid_zaklady-pekarenske-technologie-JAS-218365.jpg 5 1 1

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšujících přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.