Zákon Azylu přehled
Lucie Lukačovičová
Zákon Azylu série
1. díl >
Kde jsou monstra, jsou i lovci. A náš svět je jich plný – monster i těch, kdo je loví. Heslo každého v téhle válce zní: „Použij cokoli, co funguje, a přežij!“ V současné Praze to platí dvojnásob. Jestli to někdo poznal na vlastní kůži, je to Benedikt. Zbavený ochrany organizace lovců se může spolehnout jen na pomoc výstředního antikváře a dívku, která je někdy děsivější než všechna monstra. MP3 ke stažení.... celý text
Literatura česká Fantasy
Vydáno:Interpreti: Vojtěch Lipina
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zákon Azylu. Přihlašte se a napište ho.
![InstinktCZ InstinktCZ](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/120781/m_120781-ZYr.jpg?v=1476691737)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Kniha nebyla špatná, postavy jsou sympatické, Benedikt, Yissl a Gabriel jsou skvělá trojice a děj relativně jednoduše plynul a audiokniha odsýpala. Proč dávám jen 3,5 z 5 je proto, že jednoduše ve srovnání s dalšími knihami, které jsem za poslední dobu četl (hlavně trilogie Píseň oceli) byla tato relativně jednodušší a přímější. Což není na škodu, byl to příjemný oddech bez nutnosti hlubokého myšlení. Už dokonce poslouchám další díl, ale pro vyšší počet hvězd tomu něco chybělo :))
Knižní novinky (38. týden)
19.09.2021
Kniha Zákon Azylu v seznamech
v Mé knihovně | 117x |
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2021 | ![]() |
2009 | ![]() |
2017 | ![]() |
Nalákala mě představa přízraků v Praze, směs mystiky/magie i slibovaná detektivní linka. Což o to, víceméně jsem to taky dostala, jenže mi z toho vypadlo generické urban fantasy. A co hůř, všechny postavy mi byly srdečně ukradené. Jedině snad vodník si mě dokázal trochu přitáhnout (pozor, spoiler: považuju ho za oprávněně ukřivděného).