Ve stínech přehled

Ve stínech
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355187/bmid_ve-stinech-Qnw-355187.jpg 5 59 59

Fenka Bouře je odhodlaná chránit svou smečku před jakýmkoli nebezpečím, ale jak ji má bránit před hrozbou, která pochází zevnitř? Jeden ze členů rozkládá smečku zevnitř a psi se navzájem podezřívají a nedůvěřují si. Pokud zrádce nebude brzy odhalen, nebude už žádná smečka, kterou by Bouře mohla chránit...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (CZ)

Info the Shadows, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve stínech. Přihlašte se a napište ho.

GaleW
25.03.2024 5 z 5

Milovaná série mé starší dcery, čte mi to před spaním a ke konci už nemohla přestat číst, jak se jí knížka líbila. Nyní se chystáme na 4.díl.

Lenka2533
01.01.2022 5 z 5

Nějaké postavy mě fakt vytáčely, ale bez toho by to nebylo ono :D Opět moc bavilo :)

Bára2003
08.09.2019 5 z 5

Trochu nudnější díl než jsem čekala. Štístko mi v tomto díle tolik nevadil ALE kdo mi vadil byla Alfa, pořád jenom štěňata, štěňata a štěňata. Ta záležitost že zrádce mi připadá zdlouhavá takže doufám že se to vyřeší v dalším díle, na druhou stranu tomu dodává nádech tajemna. Bouři hrozně obdivuji za její chytrost, té bohužel Divoká smečka moc nepobrala Je mi líto Belly a Šípa :( . Ale ostatních psů co opustili smečku mi není vůbec líto. Tomuto dílu dávám 5 * přesto že se tam víceméně všechno opakovalo. A přečtu si další díl :D.

Kniha Ve stínech v seznamech

v Mé knihovně62x