Zápisník alkoholičky přehled

Zápisník alkoholičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539480/bmid_zapisnik-alkoholicky.jpg 4 1010 1010

Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zápisník alkoholičky. Přihlašte se a napište ho.

maličkán
dnes 3 z 5

Kniha byla čtivá, taková útloučká na dva večery. Zároveň s knihou jsem se podívala i na filmové zpracování, ale to mne bohužel úplně zklamalo. S knihou se nedá srovnat.

rejka79
dnes 3.5 z 5

Kniha psaná formou deníku. Zápisky jsou spíše fakta, jak se to pití zhruba ubíralo, kam to vedlo, co se stalo, jaksi vše kostrovitě... Mám z toho pocit odosobnění a že to nejde moc do hloubky. Ale zase to čtení dobře odsejpá, jak u toho člověk moc nepřemýšlí.

Ryšava
08.03.2025 3 z 5

Kniha se mi líbila. Obdivuji, že paní šla s kůží na trh a v její situaci bych taky začala pít. Jejího manžel mi přišel jako naprostý blb... líbilo se mi, že se snažila udělat centrum a chápu, že začala psát i blok. Hodně dobré byl i konec knihy, který byl věnován pohledu druhých osob, jak ji vnímali.

Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)

18.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)

12.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

21.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2019 - Magnesia Litera (Magnesia blog roku)

Kniha Zápisník alkoholičky v seznamech

v Přečtených1 560x
v Mé knihovně264x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)