Zápisník alkoholičky přehled
Michaela Duffková
Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.... celý text
Pro ženy Literatura česká Biografie a memoáry
Vydáno:Interpreti: Tereza Dočkalová , Iveta Dušková , Pavel Batěk , Martin Písařík
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zápisník alkoholičky. Přihlašte se a napište ho.

Po dlouhé době jsem přečetla knihu za dva dny. S kocovinou (a s tou morální obzvlášť) mám také nějaké zkušenosti, takže jsem se do Míši dokázala dobře vcítit a při čtení mi občas bylo i špatně. Moc pěkně napsané.
ČV 2025: Kniha o překonávání překážek.

Sleduji zavislaky na youtube, nebo obecne na netu. Duffkova neni jedina, ktera to ( kupodivu dost rychle ) zvladla. Navic cely ten pribeh je nejaky nedodelany a hlavne podezrele dost medializovany. Za me jen 1 hvezda za to, ze si k tomu blogu sedla a neco sesmolila.
Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)
18.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)
12.09.2024
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
21.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (1)
v Mé knihovně | 262x |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2024 | ![]() |
Hlavní „Hrdinka“ mě neoslovila. Přišlo mi to celé umělé neosobní a hodně přikrášlené navíc velká část na mě působí arogantně. Ano Alkohol je v našich končinách velký problém a diskuze je rozhodně namístě větší podvědomí o problému také ale tato forma mě osobně nijak extra nezaujala.