Žárlivost a jiné povídky přehled

Žárlivost a jiné povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477042/bmid_zarlivost-a-jine-povidky-aqH-477042.jpg 4 932 932

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi. Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku. Taxikář nachází v šéfově autě náušnici své manželky. Žena letící z New Yorku do Londýna se kvůli manželově nevěře rozhodla spáchat sebevraždu a bez okolků své plány svěřuje podivnému spolucestujícímu. Nebezpečný kolotoč silných emocí se dává do pohybu… a už nepůjde zastavit.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Kniha Zlín

Sjalusimannen og andre fortellinger, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žárlivost a jiné povídky. Přihlašte se a napište ho.

veronika0269
29.12.2024 3 z 5

Kamarádka byla nadšená, četla jsem na doporučení. Asi bych se potřebovala víc soustředit, abych vždy včas chytla tu jednu větu, náznak, který rozklíčoval co se stalo. Není to lehké čtení, musíte se soustředit na každou větu. První příběh mě nadchl, druhý "Žárlivost" se zbytečně vlekl.

eDex
29.10.2024 5 z 5

Netajím se tím, že Jo Nesbo patří k mým oblíbeným autorům. Jeho standalones se mi líbí dokonce ještě o trochu víc než série s HH a tato sbírka povídek mě jen utvrdila v tom, že Nesbo je top autor. I v krátkém textu vytvoří jedinečnou atmosféru a povodí si čtenáře tak, jak potřebuje. Skvěle napsané, skvěle vypointované.

Šura
01.10.2024 4 z 5

Kniha mě mile překvapila. Líbily se mi všechny povídky. Zase jiný Nesbo.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

E-knihy s jarní slevou až 40 %

25.04.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

O věci může člověk přijít, a čím víc jich má, tím víc se bojí.

Kniha Žárlivost a jiné povídky v seznamech

v Přečtených1 310x