Závod s časem (2024) | Databáze knih

Závod s časem přehled

Závod s časem
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532788/bmid_zavod-s-casem-65d8e7da33d5b.jpg 5 596 596

Josie Quinnová série

Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího. Při ohledávání místa činu si ale Josie všimne stopy, kterou Trinity nechala přímo pro ni. Pátrání jí otevře sestřinu minulost a největší obavy i sny a postupně jí pomůže pochopit, proč a jak se Trinity dostala do nebezpečí. Po neprofesionálním přešlapu potřebuje najít velký příběh, který by zachránil její novinářskou kariéru, a zdá se, že se pokoušela navázat kontakt s nebezpečným sériovým vrahem. Čas na nalezení Trinity se krátí. Může Josiin tým věřit jejím instinktům v případu, který je tak osobní? Dokáže Josie vyhrát závod s časem o Trinitin život?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Cosmopolis

Find Her Alive, 2020

Interpreti: Jitka Ježková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Závod s časem. Přihlašte se a napište ho.

lenka5798
11.02.2025 5 z 5

Tuto knihu mi vybraly holky z našeho knižního klubu. Moc nadšená jsem nebyla. Jakože, cože? Začínat dílem číslo osm? Poté jsem zjistila, že ač jsou knihy o stejné hlavní postavě, každá kniha zahrnuje jeden příběh, tedy spíše případ. To mám ráda, takhle jsem si zamilovala Cormorana. A jinak tomu nebylo ani u Josie, moc sympatická hlavní hrdinka. A případ zmizení její sestry Trinity a Kostěj umělce mě úplně nadchnul. Děj ubíhal, kniha byla čtivá a zápletka celého děje neskutečná. Mám moc ráda myšlenkové pochody policie, detektivu a celého vyšetřovacího týmu. Jak odhalují sériového vraha, stopu po stopě, krok po kroku. A myšlenkové pochody Josie a nápovědy její sestry k odhalení vraha byly super. Možná mě to dovede k tomu, že si jednou přečtu zbylé díly :-) Rozhodně doporučuji.

alnovka82
10.02.2025 5 z 5

Jo, tak tohle byla opět Josie v plné parádě. Předchozí díl pro mě byl velkým zklamáním, ale tímhle opět autorka vrací tuto sérii mezi mé nejoblíbenější.
Bylo to zamotané, ale ne překombinované a opět se to skvěle četlo, nemohla jsem se odtrhnout.

bumble
07.02.2025 4.5 z 5

Další díl od vyšetřovatelky Josie a případ, kdy se bude pohřešovat její sestra Trinity. Vždy, když se děje něco zlého to člověka bolí, tím spíš, když se jedná o člena rodiny. Josie a její tým zapojí všechno úsilí k jejímu nalezení.
Jestli se jim to podaří si jistě přečtete. Já jen k tomu mohu dodat, že se nebudete nudit.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejčtenějších knih (duben)

15.04.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Závod s časem v seznamech

v Mé knihovně306x

Lisa Regan