Zbraně I. a II. světové války přehled

Zbraně I. a II. světové války
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153918/bmid_zbrane-i-a-ii-svetove-valky-hN5-153918.jpg 4 4 4

Publikace předkládá zájemcům o tuto tématiku obsáhlý výběr pěchotních zbraní, a to palných i chladných, používaných během I. a II. světové války.Průvodní texty k více než třista barevným fotografiím, na nichž jsou zbraně dokumentovány, podávají zasvěcený popis zbraní zasazených do historického kontextu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbraně I. a II. světové války. Přihlašte se a napište ho.

DennisMoore
27.11.2019 4 z 5

Stala se mi před časem taková věc, začal jsem hrát videohry a zjistil, že mě baví Battlefield 1 a V. Ale to není všechno. Ono se to totiž protnulo s mojí tehdy dřímající vášní pro vojenskou techniku první a druhé světové války... A z té dřímoty ji to probudilo. No, od té doby jsem si koupil už několik faktografických knih o obou válkách a tahle patří k těm nejzajímavějším, protože je to vlastně papírová procházka muzeem. Kvalitní fotografie zbraní celých i v řezu, věcné popisky, informací dost a dost… Je to takový doklad mého oblíbeného tvrzení, že cokoliv člověka přivede k četbě knihy, je dobré - s dodatkem, že tou knihou by ideálně neměl být Mein Kampf nebo kuchařka Ládi Hrušky.

Kniha Zbraně I. a II. světové války v seznamech

v Mé knihovně7x