Zbraně SS přehled
Gordon Williamson
Ucelený a objektivní přehled Waffen SS. Problematika ozbrojené složky německé národně socialistické strany, jednotek SS, patří mezi nejsledovanější témata dějin 20. století na celém světě a od počátku devadesátých let minulého století také u nás. České knihy na dané téma by již vytvořily vcelku služnou knihovničku, většinou se však jedná o historii jednotlivých vyšších jednotek a jejich bojovou činnost na frontách druhé světové války. Touto knihou se však našemu čtenáři dostává do rukou ucelený a objektivní přehled o Zbraních SS, vysoce kontroverzní a zároveň elitní složce německých ozbrojených sil za druhé světové války.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbraně SS. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zbraně SS v seznamech
druhá světová válka (1939–1945) nacismus Waffen-SS
1999 | Věrnost je mou ctí |
2004 | SS: Krví nasáklá zem |
2007 | Waffen SS |
2006 | Zbraně SS |
2007 | SS - Hitlerův nástroj teroru - ucelená historie od pouličních bojůvek k Waffen-SS |
Tady asi žádný komentář netřeba, ale je zajímavé číst o té hierarchii , kterou jednotky SS uznávaly. Neztotožňuji se s tím, to ChraňPánbůh, ale v každém případě mě zas při čtení došlo něco o člověku jako o členu smečky a jeho myšlení uvnitř.