Ze života nymfomanky přehled

Ze života nymfomanky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519676/bmid_ze-zivota-nymfomanky-SFg-519676.jpg 4 3 3

Život není peříčko. Obzvlášť, když se do něj navíc vloudí nějaká forma závislosti. A když je tím problémem NYMFOMÁNIE? To teprve nastává jízda, vážení!

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ze života nymfomanky. Přihlašte se a napište ho.

Janizoun
26.02.2025 5 z 5

V této e-knize je hlavní postavou Ema a vtáhne nás do svého velmi krátkého příběhu nymfomanky.
Ema nás seznámí víc než s týdnem svého života, života plného myšlenek na sex, plného sexu a posedlosti, který se jí samotné nezamlouvá, ale musela se s touto nemocí naučit žít.
Kniha se nemusí líbit všem, je plná myšlenek na sex, vulgarit a popsaných sexuálních styků.
Mě tato e-kniha zaujala, už dlouho jsem si ji chtěla přečíst a až teď si ji koupila, i když byla pro mě místy až moc nereálná, kde, kdy a jak někdy k sexu u hlavní postavy došlo, jedno je jasné, v příběhu je neskutečná touha sexu dosáhnout za každou cenu a právě o tom tato kniha je, ale objeví se v něm i riziko samotné, které je s touto nemocí hodně spojené...
V knize je zviditelněná nemoc před kterou mnozí zavírají oči, nebo ji u žen, které ji mají odsuzují, kritizují. Nemoc také nazývaná F52,7 však existuje a existovat stále bohužel bude, nezmizí, vyléčit se nedá a ne každému pomůžou léky nebo psychoterapie.

Úryvek z knihy
"Je to moje prokletí, z něhož není jiný cesty ven než pravidelným uspokojováním. Když to nemám moje tělo trpí. Je to stejnej pocit závislosti jako u feťáka, co se veze na tvrdejch drogách. Zkrátka nelze vynechat pravidelnou dávku. Někomu to může přijít k smíchu, vždyť jde "jenom" o sex."

Kniha Ze života nymfomanky v seznamech

v Mé knihovně36x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Jana Javorská
česká, 1964