Zelená kuchyně přehled
Seergej Michajlovič Skorňakov
Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni, 2) Zelený zdroj života, 3) Živá chemická továrna, 4) Z přírody do zahrad a polí, 5) Plodiny moderního člověka, 6) Zjevné kvality a skryté vady, 7) Doprava, skladování a úprava, 8) Jen tak pro pořádek, 9) Obrazová část, 10) Jmenný rejstřík.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1988 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja, 1988
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelená kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zelená kuchyně v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Přečtených | 26x |
v Doporučených | 3x |
v Knihotéce | 63x |
v Chystám se číst | 5x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina rostliny, flóra syrová strava, raw luštěniny zdravá výživa
Skrýt reklamy
Naprosto vynikající "zdravá kuchařka" z doby ještě předrevoluční (mám doma vydání z roku 1988), přeložená z ruštiny a doplněná krásnými ilustracemi Edity Plickové (už jen kvůli nim se vyplatí knihu mít). Velice zajímavé popisy jednotlivých druhů zeleniny, ovoce , obilnin a ořechů jsou doplněné spoustou receptů. Jsem ráda, že ji mám mezi svými kuchařkami. :-)