Zelenina, mléko a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů přehled
Jitka Vodáková
nehodnoceno
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelenina, mléko a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zelenina, mléko a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
2015 | Pěstitelské práce II. |
2014 | Nápadník |
2015 | Příprava pokrmů I. |
2011 | Pěstitelské práce |
2015 | Příprava pokrmů II. |