Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl přehled

Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347827/mid_zeleninova-kucharka-z-farmy-primo-n-4GA-347827.jpg 4 21 21

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Sandalkar
30.01.2023 4 z 5

Recepty Petra Klimy jsou vzdy vychytane, udelate s nimi dobre jmeno vege kuchyni. Jen mi vadilo, ze temer ve vsech receptech byla nahrazka masa (tofu, robi, tempech). Uvitala bych vice receptu bez jejich pouziti, ale to je muj osobni pohled.

angloumene
04.07.2019 4 z 5

Zeleninová kuchařka je pro naše luhy a háje celkem přelud. Nejde o žádný foodie hype ani sázku na jistotu velké kulinářské instituce. Jde prostě o knihu od někoho kdo se rád stravuje vegansky a rád tak vaří i pro ostatní. Recepty jsou poměrně jednoduché a zdá se že i funkční. Kuchařka sice není vyloženě nádherná, ale každý recept je doplněn pěknou fotografií výsledného pokrmu. Najdeme zde spoustu typů a zajímavostí od farmářů a to co je vůbec nejlepší, je rozdělení podle sezóny. Konečně nás někdo učí jak udělat pokrm z vodnice a celeru, namísto toho abychom museli hlídat sezónu manga a avokáda.


TheAnna
23.05.2018 5 z 5

Nejvíc mě nadchly polévky, už se těším, až recepty vyzkouším!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

2017  88%Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl
2019  92%Luštěninová kuchařka
2021  100%Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty