Železný polibek přehled

Železný polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438605/bmid_zelezny-polibek-lxJ-438605.jpg 5 971 971

Mercedes Thompsonová série

Mercy Thompsonová sice umí měnit podobu – její charakter je však pevný. Když jejího bývalého šéfa a učitele zatknou pro vraždu a vlastní lid ho nechá hnít za mřížemi, je na Mercy, aby i navzdory jeho přáním očistila jeho jméno. Mercy je však vystavena i jiné zkoušce. Vlkodlaci zrovna neprosluli trpělivostí, a pokud se Mercy nedokáže rozhodnout mezi dvěma muži, k nimž chová city, Sam s Adamem by mohli rozhodnout za ni.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print

Iron Kissed, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Železný polibek. Přihlašte se a napište ho.

TaLu
13.12.2024 4.5 z 5

Nejen že by se Mercedes měla rozhodnout mezi Samuelem a Adamem, ještě se do vězení dostává její přítel z tajemných bytostí fae, od kterého kdysi koupila svou dílnu. Zdá se, že nikdo z jeho lidí pro něho nic neudělá a raději ho použijí jako obětního beránka, než by prozradili, že jim někdo vraždí členy společenství a krade artefakty. Ovšem Mercedes má vysoce vyvinutý smysl pro spravedlnost. Jako s kožoměncem- kojotkou se s ní život nemazlil a přesto, nebo právě proto, se nikdy nevzdala a vybudovala pevné základy svého života. Boj o záchranu přítele se rozjíždí, násilí svou brutalitou hrozí, že zničí vše, na čem jí záleží i ji samotnou.

Tess_BooksNerd
15.10.2024 5 z 5

Opět úžasné. Vztah mezi Adamem, Samem a Mercy se vyostřuje. Musí si konečně jednoho z nich vybrat. Nové tajemství i dobrodružství bylo super.

nicandra
03.10.2024 5 z 5

Vlastně nemám ráda série - přesto mě pořád láká číst si o Mercedes, tak podivně silné bytosti, umanuté a se srdcem na pravém místě. Tento díl byl mnohem bolavější, zlo mělo spoustu tváří, a některé dokonce i navenek příjemné. Vyjasnilo se pár věcí, některé zatemnily. Je ale zvláštní, co všecko Mercedes zvládne, aniž by se jí u toho povedlo umřít - podivují se nad tím i ostatní postavy, a to nejen v tomto díle. To, jak se jí daří utíkat hrobníkovi z lopaty, musí být dáno nějakými speciálními schopnostmi, o kterých zatím neví ani ona. Rozhodně pokračuju v sérii, i když jsem na začátku psala, že je nemám moc ráda - asi udělám výjimku:)

Kniha Železný polibek v seznamech

v Přečtených1 524x