Zámek šeptajících stínů přehled

Zámek šeptajících stínů
https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67925/bmid_zamek-septajicich-stinu-12u-67925.jpg 1 2 2

Krásná Rebeka, dcera zámeckého pána na Dunveganu, se na první pohled vášnivě zamilovala do tajemného muže, který na koni a v ohnivě rudém plášti s černou maskou na tváři vnikl nepozván na ples, a je ochotna ho kamkoli následovat, i kdyby ji to mělo stát život. Marné jsou domluvy otce a rodinných přátel...

Horory Novely Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný

Schloss des flüsternden Schatten, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zámek šeptajících stínů. Přihlašte se a napište ho.

Aghatte
15.08.2024 odpad!

Dost děsně napsaný příběh.
Vůbec mě to nebavilo, četla jsem 3.dny!, raději jsem totiž čuměla ve vlaku do telefonu jako všichni, než do tohoto dílu.
Do str. 14 stačila hl. hrdinka 6x upadnout do mdlob, pak začal do bezvědomí upadat i její ctitel, a to už mi docházela trpělivost.
Autorka vždy nastínila situaci, rozehrála hru…, no, apak nás obestřela temnota a po probuzení si nic nepamatujeme. Nejlepší způsob, jak z toho vybruslit, když nevím, co vlastně chci psát, tak nechám hrdiny omdlít.
Nejhorší způsob pro čtenáře.
Nedoporučuji, a kdybych tento díl otevřela jako první, zahodím ho, a edici budu považovat za snůšku blábolů.

Kniha Zámek šeptajících stínů v seznamech