Šestý cíl přehled

Šestý cíl
https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/9798/sesty-cil-9798.jpg 4 131 131

Velitelka Ženského vyšetřovacího klubu Lindsay se vzdá funkce, aby se mohla vrátit do terénu a vyšetřit vraždu své kamarádky Claire. Současně dojde k únosu pětiletého děvčátka a jeho chůvy, jejíž mrtvola je záhy nalezena. Přesto, že se Lindsay hroutí vztah s přítelem Joem, je odhodlaná udělat cokoliv, aby holčičku zachránila. Případ se komplikuje tím, že se začnou ztrácet další děti. Ale proč nikdo nechce výkupné?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

The 6th Target, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šestý cíl. Přihlašte se a napište ho.

cukrovka
11.01.2021 4 z 5

Ač anotace moc neodpovídá obsahu knihy, na čtivosti jí to neubírá. Opět se zde prolíná několik zajímavých případů a krátké kapitoly umocňují čtivost. Případ únosu mi přišel trochu nedořešený (pokračovalo se v pátrání po dříve unesený?), ale pocit z knihy to nijak nekazí.

mariva
09.07.2020 4 z 5

Četla jsem několik pozdějších dílů a tento jim předchází. Ty pozdější díly se mi zdály lepší. Příběh se díky krátkým kapitolám dobře čte, ale vadilo mi, že se promíchaly tři případy a přeskakovalo se z jednoho do druhého. Možná by méně případů bylo lepší a mohly být víc propracované.

nai.ivka
07.12.2019 3 z 5

Čím dál víc červená knihovna. Prý se Lindsay hroutí vztah s přítelem Joem, si ho hroutí sama.

Kniha Šestý cíl v seznamech

v Mé knihovně143x