Ženy a lži přehled
Naďa Horáková
Jižní Morava. Dva detektivní případy. A jeden sympatický starožitník, který rád pomáhá rozplétat kriminalistické hádanky. V prvním příběhu je zavražděna učitelka a dojde k dopadení bandy převaděčů a pašeráků obrazů. Ve druhém dějství se staneme svědky rodinné tragédie. Vyšetřování formálně vede mladý kriminalista Adam, ale důležitou roli v nich hrají především šarmantní starožitník Ábel a atraktivní učitelka s hříšnou duší Vilma.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ženy a lži. Přihlašte se a napište ho.
Pohodové příběhy. Dobře se četly. Ani v jednom příběhu jsem neodhalila vraha pouze jsem měla tušení a na konci se vše vysvětlí. Nejsou zde žádné věci bez vysvětlení. Dokonce se člověk i trochu zasměje.
Knihy od paní Horákové mám moc ráda, ale u téhle nějak nevím... Dva detektivní příběhy, které jsou vzájemně propletené, mnoho postav, chyby a nelogické chování. Musím říct, že jiné knihy od autorky jsou opravdu lépe napsané, tato je pro mě mírným zklamáním. Možná by paní Horáková měla napsat zase nějakou historickou ságu, ty jí jdou opravdu výborně :-)
Kniha Ženy a lži v seznamech
detektivní a krimi romány české detektivky a krimi jižní Morava
2012 | Brněnské nevěstky |
2013 | Ženy na pranýři |
2008 | Bestie z Karlštejna, aneb, Kronika hříšného kněze |
2014 | Brněnské Židovky |
2020 | Korálky z klokočí |
Nebylo to úplně špatné. Knihu jsem s výhradami dočetla. I když je to taková velice zvláštní detektivka. Líbila se mi lokalita mého okresu Hodonín to bylo
pro hodně velké plus