Ženy láskou posedlé přehled

Ženy láskou posedlé
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434430/bmid_zeny-laskou-posedle-FYf-434430.jpg 3 11 11

Tato kniha není vědeckým spisem, a proto prosím, aby ji tak nikdo nebral. Je to vyprávění o tom, co se událo či mohlo udát. Vychází z historických dat, osob a událostí, ale podstatné je pro ni hovořit o láskách a neláskách slavných žen, které měly v minulosti cokoli společného s českými zeměmi. Především však s královnami, vévodkyněmi... někdy jistě i dvorními dámami.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ženy láskou posedlé. Přihlašte se a napište ho.

gabriela8704
14.03.2023 5 z 5

Něco z historie jen z jiného opět úhlu pohledu.

Hall3006
29.07.2022 4 z 5

Příběhy žen našich králů, které se v dějepise neučily. Trochu peprnější čtení, ale nic vulgárního, jen nám více polidšťuje známé postavy historie. Dočteme se o sňatkové politice a jak byly dcery nástrojem politiky. Bez příkras se dozvíme co musely ustát jako královny a jak se svým osudem popasovaly jako matky následníků trůnů. Mnohé dialogy jsou jistě jen fantazie autora, ale pro popis událostí nezbytné. Určitě stojí za přečtení.

LiKa00
16.07.2021 5 z 5

Zase budu vybočovat jako vždy, ale mně se kniha tedy líbila. Pro některé to očividně bylo slizké, ale tak teda nevím, co děláte, když čtete opravdu něco erotického. Slizké to nebylo, prostě byl popisován intimní život králů a královen, ale nejen ten, i život samotných většinou nebohých žen, které to v těch dobách neměly opravdu jednoduché. Kniha byla srozumitelně a hezky napsaná a četla se fakt rychle a dobře. Ráda čtu o historii, takže jsem se ráda dozvěděla zase něco nového a z trochu jiného soudku.

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020

Kniha Ženy láskou posedlé v seznamech