Ži a nechaj žiť (2019) | Databáze knih

Ži a nechaj žiť přehled

Ži a nechaj žiť
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418088/bmid_zit-a-nechat-zit-Y4c-418088.jpg 3 87 87

Nový príbeh od autora bestselleru Tajný denník Hendrika Groena. Čo by ste urobili, keby ste mohli začať úplne odznova? Arthur Ophof is svoj život predstavoval predsa len inak. Túžil precestovať svet a neviazane si užívať vo veľkom štýle. Namiesto toho pracuje vo veľkoobchode s hygienickými potrebami a trávi hodiny v dopravných zápchach na ceste do práce a späť. Na úpadok svojho bezdetného manželstva sa už iba stoicky prizerá. Ešteže je tu piatkový golf s troma priateľmi, kde sa môže trochu odviazať. Arthur práve oslávil päťdesiatku a čas sa mu nemilosrdne kráti. No keď ho jedného dňa zamestnávateľ nečakane prepustí a podarí sa mu zhrabnúť kráľovské odstupné, z ničoho nič sa mu otvoria skvelé vyhliadky na úplne nový život. Zbaviť sa všetkého, čo si v ňom nechce ponechať, však nebude úplne jednoduché...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Lindeni

Leven en laten leven, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ži a nechaj žiť. Přihlašte se a napište ho.

viweb
05.01.2025 3 z 5

Poslechnuto jako audiokniha. Asi ve třetině jsem jí chtěla odložit, protože mě štvalo jak hlavní hrdina komplikovaně kombinuje svojí budoucnost. Ale! Při každém ne úplně šťastném rozhodnutí jsem si říkala:"tak teď to praskne" ! A pořád se nic nedělo!? až jsem nabyla dojmu, že je to vše v suchu a baaaaac! Taková blbá chybka! To je ale blbec!!! To byl můj dojem z hlavního hrdiny.

Dani25
11.10.2024 4 z 5

Mňa táto kniha bavila a rozosmievala. A ten záver bol nepredvídateľný. Plánovať svoj vlastný pohreb a byť jeho súčasťou ako živý je zaujímavá myšlienka :D

kob
21.08.2024 4 z 5

Prima námět, Groenův humor mám ráda, ale ty přípravy akce už mi chvílemi přišly zdlouhavé. V každém případě je čtenář zvědavý, jaká bude pointa.

Kniha Ži a nechaj žiť v seznamech

v Mé knihovně64x