Žiju bez dětí přehled

Žiju bez dětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529323/bmid_ziju-bez-deti-65942c1e321d9.jpg 3 172 172

Moderátorka ČT Martina Hynková Vrbová v průběhu dvou let vyzpovídala bezdětné ženy různého věku, povolání i zájmů. Vznikla tak fascinující mozaika příběhů, které otevírají hluboká témata rodiny, hodnot i partnerských vztahů. Jedna žena po dětech toužila, ale nemohla je mít. Druhá žena kvůli znásilnění přehodnotila touhu po rodině. Další ženě děti nic neříkají a svou existenci bez dětí hodnotí i lesbický pár či žena blížící se věkem stovce. Poznejte silné osudy dobrovolně i nedobrovolně bezdětných žen.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žiju bez dětí. Přihlašte se a napište ho.

PlaszCZ
12.11.2024 2 z 5

Od knihy jsem vůbec nevěděla, co očekávat. Momentálně procházím lehkou životní krizí a často se ptám, zda mít či nemít. Formát rozhovorů mi docela sedí, ale v tomto případě si myslím, že by nebylo od věci, nechat vyniknout skutečný hlas žen, emoce … Všechny ženy mají pouze jeden společný jmenovatel - nechtějí/nemůžou mít děti. Jinak zde nelze najít žádný stereotyp typu kariéristka apod. Na mě byla kniha zbytečně dlouhá, ale pokud nepátráte po něčem hlubokém, tak asi stojí za přečtení.

AnetaKor
07.11.2024 3 z 5

V reálu to musela být velmi zajímavá a podnětná vyprávění. Jen bohužel na papíře ztratila jiskru. Zvolila bych jiný formát, třeba podcast, aby mohly vyniknout skutečně hlasy těchto žen.

werick
04.11.2024 4 z 5

Zajímavá knížka na zajímavé téma, některý příběh mě bavil více a některý méně. Pro mne na jedno přečtení

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Kniha Žiju bez dětí v seznamech

rozhovory osudy žen bezdětnost

Autorovy knížky