Zima - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery přehled
kolektiv autorů
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepsˇi´, co ma´te ve spi´zˇi a co nabi´zeji´ zimni´ trhy i supermarkety! Ve cˇtvrte´m di´lu sezonni´ rˇady kucharˇek z kuchyneˇ cˇasopisu Apetit najdete vi´ce nezˇ 100 receptu° na mrazive´ meˇsi´ce prosinec, leden a u´nor. Napecˇte a navarˇte si s na´mi na sva´tky, zahrˇejte se syty´mi pole´vkami, pokrmy z lusˇteˇnin a obilnin i teply´mi sala´ty ze zimni´ zeleniny. Nezapomneˇli jsme ani na to, zˇe zima je sezona veprˇovy´ch hodu°. Di´ky nasˇim receptu°m va´m bude ZIMA za kamny i na lyzˇi´ch peˇkneˇ ubi´hat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: • Prosinec – prosincové svátky • Leden – lednové střízlivění • Únor – únorové radosti... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zima - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zima - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery v seznamech
v Přečtených | 10x |
v Knihotéce | 8x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Kniha je dobře zpracovaná, je rozdělená na tři zimní měsíce, má krásné fotografie a dobré grafické zpracování. Ke každému měsíci je povídání o zvycích, co právě dozrává a další. Pak jsou recepty. Ne vždy je jednoduché sehnat všechny ingredience, ne vždy bych to nazvala klasickým zimním receptem (kovbojský kotlík, kadeřábkový salát). Ale jinak je tu hodně receptů na vánoce, půst a zabijačky. Recepty jsou psány dobře a lze podle nich v pohodě vařit.